Kontakt​                                                                                             

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinik Themis

​Hos Dessouki Akupunktur

Rughavevej 4

2500 Valby

Jeg behandler i Valby 

onsdage og torsdage​

Jeg behandler i Ganløse 

mandage og fredage

Tirsdage arbejder jeg i Danmarks Radio

KLINIKKEN HOLDER FORTSAT LUKKET, PGA DE FORLÆNGEDE  CORONA RESKRIKTIONER :-(

Skriv gerne en besked i kontaktformularen, og jeg vender tilbage til dig!​

OBS VEDR. BEHANDLINGER I DENNE CORONAVIRUS-TID

For at forhindre smittespredning, så godt som muligt, er der en del, der ikke er, som det plejer at være, når du kommer til behandling. 

Behandlingen vil, lover jeg, være helt som den plejer :-)

1-

Når du møder op i klinikken, er det MEGET vigtigt at du ikke har symptomer,der kan tyde på, at du er smittet med      coronavirus. dvs ingen hoste, nysen,            smerter i halsen, muskelømhed, feber,        træthed og vejrtrækningsproblemer. 

Er du klattet, så bliv hjemme :-)

2-

Når du kommer til klinikken , skal du vaske hænder eller bruge den håndsprit, der står lige indenfor døren. Vi giver ikke hånd i øjeblikket, og du skal helst undgå at røre for mange kontaktflader, selvom jeg sørger for at spritte af jævnligt. Som altid....host i dit ærme og forsøg at holde afstand til andre, der måtte være i lokalet. Dette for at virus ikke skal flyve rundt, eller ligge og hygge sig på fladerne, klar til at smitte videre hos andre.

3-

Du skal komme alene, med mindre du er sammen med dit barn, der skal have behandling. Dette er for at minimere antallet af folk i klinikken

4-

Du skal ikke komme før tid, til din behandling. Dette for at undgå at der kommer til at være ophobning i venteværelset, og for at undgå at der er for tæt kontakt mellem jer, der kommer ind og u​d.

5-

Så vidt det overhovedet er muligt, må du gerne betale med MobilePay, eller overføre via webbank, så vi undgår betaling med kontanter. Dette for at undgå evt. yderligere smittespredning. Jeg afviser dog ikke kontanter, hvis det kommer til det!

6-

Hvis du er  bekymret for at blive smittet under en behandling, fx fordi du er i en risikogruppe, kan du vælge at skabe en barriere, ved selv at anvende en maske, som du har med hjemmefra.

Det skal dog pointeres at jeg selv overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå at sprede smitte.

7-

Pyha...vi må hjælpe hinanden, så godt vi kan. Det hele bliver godt igen! Vi skal nok klare det sammen! Det går den rigtige vej!!

   På grund af DE forlængede CORONA RESKRIKTIONER,

                  er KLINIKKEN fortsat LUKKEt                                         

                                                                                                       Klinik Themis

Rughavevej 4 - 2500 Valby

Telefon: 26 97 81 58 | E-mail: kuld1@mail.dk