Kontakt​                                                                                             

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klinik Themis

​Hos Dessouki Akupunktur

Rughavevej 4

2500 Valby

Jeg behandler i Valby 

onsdage og torsdage​

Jeg behandler i Ganløse 

mandage og fredage

Tirsdage arbejder jeg i Danmarks Radio. Kun for medarbejdere!

HUURAAA...KLINIKKEN ER        ÅBEN IGEN...VELKOMMEN!!                 

​OBS VEDR. BEHANDLINGER I DENNE CORONAVIRUS-TID

For at forhindre smittespredning, så godt som muligt, er der en del, der ikke er, som det plejer at være, når du kommer til behandling. 

Behandlingen vil, lover jeg, være helt som den plejer :-)

1-

Når du møder op i klinikken, er det MEGET vigtigt at du ikke har symptomer,der kan tyde på, at du er smittet med      coronavirus. dvs ingen hoste, nysen,            smerter i halsen, muskelømhed, feber,        træthed og vejrtrækningsproblemer. 

Ved godt at pollen raser og at man også kan fejle andet...man kan jo også bare være forkølet....den slags eksisterer stadig....men 

Er du klattet, så bliv hjemme :-)

2-

Når du kommer til klinikken , skal du, som alle andre steder, vaske hænder eller bruge den håndsprit, der står lige indenfor døren. Som altid....host i dit ærme og forsøg at holde afstand til andre, der måtte være i lokalet. 

3-

Du skal komme alene, med mindre du er sammen med dit barn, der skal have behandling. Dette er for at minimere antallet af folk i klinikken

​4-

De nyeste retningslinjer pålægger dig også at have fået foretaget en coronatest indenfor de sidste 72 timer (Kviktest), eller en PCR test indenfor de sidste 96 timer, inden du møder op til behandling, med mindre du er vaccineret eller har haft COVID19 indenfor det sidste halve år.

​Det skal  pointeres at jeg selv overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå at sprede smitte....ligesom jeg også gjorde inden tests blev et krav!! 

Det er muligt at blive undtaget for test af COVID-19, hvis det bevirker særligt svært ubehag og/eller forværring af sygdom eller lignende. Det kan for eksempel dokumenteres ved en lægeattest. 

5-

Pyha...vi må hjælpe hinanden, så godt vi kan. Det hele bliver godt igen! Vi skal nok klare det sammen! Det går den rigtige vej!!

   Hurrrraa...klinikken er åben igen...velkommen :-)

                Kig lige på RETNINGSLINJERNE omkring coronavirus under KONTAKT!     

                                 

                                                                                                       Klinik Themis

Rughavevej 4 - 2500 Valby

Telefon: 26 97 81 58 | E-mail: kuld1@mail.dk