Behandlingsresultater​

Lyt til Farrock på P6 Beat og hør Goodluck Casper fortælle om et besøg hos mig :-) 1 time og 9 min. og 49 sek. inde i programmet:

https://www.dr.dk/lyd/p6beat/farrock-pa-p6-beat/farrock-pa-p6-beat-2022-05-07

NIGHT TERROR HOS BABY​

Jeg kan varmt anbefale Marina.
Jeg kom med min søn på 8 måneder, der har haft problemer med søvnen.

Vi var igennem en traume fødsel, og en hård start på livet.

Efter behandling hos Marina sover min søn mere roligt, han trækker vejret mere dybt, og de frygtelige mareridt er faktisk ikke så frygtelige mere.

Mie

TICS OG URO HOS DRENG PÅ 7 ÅR

Min søn fik pludselig tics i ansigtet og i kroppen som begyndte at udvikle sig enorm hurtigt, og det har været en ret voldsom og skræmmende oplevelse.

I den anledning kom vi i kontakt med Marina. Efter vores første telefonsamtale, følte jeg at det var den rigtige behandler jeg havde kontaktet. Hun gav sig tid til at tale med mig, virkede yderst professionel og erfaren.

Dagen efter fik vi tid til en behandling.

Efter 3. behandling forsvandt alle ticsene, men desværre kom de tilbage igen efter et stykke tid, så vi er kommet tilbage til Marina.

Der er ingen tvivl om at Marinas behandlinger har gavnet min søn og det har givet ham mere ro.

En dreng som har så meget uro i kroppen kunne modtage en behandling på 50 min!! Så imponerende!

Af hele mit hjerte vil jeg sige tusind tak for din hjælp dygtige, søde og omsorgsfulde Marina!

Vi ses til en opfølgende behandling!

De bedste hilsner fra Alexander og hans mor :-)

NAKKE- OG SKULDERSMERTER

Jeg har haft utrolig stor glæde af behandlingerne hos Marina.

Efter jeg var ude for et fald, fik hun på kort tid styr på min nakke og skulder.        Kan virkelig anbefale Marina og hendes behandlinger

Susanne

SPÆNDINGSHOVEDPINE, SKÆVHED OG LUXUS


​Marina er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Jeg går både til KST og japansk lifting hos hende. Hun er både god til at afkode og afhjælpe konkrete problemer så som spændingshovedpine og skævheder - og rette tilbage efter tandlægebesøg - og til at give den ro og luxus følelse, som en gang japansk lifting giver.                                    Jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger.

Karen​-Marie

​TICS HOS 8 ÅRIG DRENG

​Kæreste Marina.

Vi er nu på dag 4 uden et eneste facialt tic!!!
Der er lidt lyde i stedet for, men det hænger sammen med lyde man lærer i spil og ‘seje’ slås-lyde. Det er jeg mere rolig ved.
Du er for vild!! Efter 1,5 år med tics, herunder 1 år med faciale tics, så er der sket noget hos dig som har gjort de er væk!
Jeg tænker vi derfor holder en pause fra dine besøg, men at vi nok kommer tilbage, evt en gang i kvartalet, for at holde kroppen rolig. Mit gæt er, at efter sommerferien vil ticsene måske komme tilbage.

Tusind tak for din hjælp! Og rigtig god sommer fra Mads og hans mor.
Hilsen Ane

SPÆNDINGSHOVEDPINE OG GRAVIDITETSPROBLEMER

Jeg vil klart anbefale Marina til alle jeg kender. Inden jeg gik til behandling hos Marina led jeg af konstante spændingshovedpiner, der gjorde hverdagen rigtig sur. Jeg havde forsøgt mig med alle andre former for behandlinger såsom kiropraktorer, fysioterapi, akupunktur osv - alle uden bedring. Efter bare en behandling hos Marina kunne jeg mærke en klar bedring, og efter et forløb hos hende, lider jeg nu ikke længere af de spændingshovedpiner overhovedet. Marina har ligeledes afhjulpet andre problemer for mig, helt fra hulfodssenebetændelse i hælene til graviditetsbetingede smerter i lænd og bækken. Jeg vil aldrig tøve med at gå til behandling for et fremtidigt problem hos Marina, da jeg er sikker på, at hun finder en løsning på det !!

Nanna

HJERNERYSTELSE

På 6 mdr. oplevede min søn at få 3 hjernerystelser som følge af 3 styrt på løbehjul. Efter ugers sygemelding fra skole oplevede vi desværre ingen fremgang omkring hans voldsomme hovedpine og træthed.

Efter at have googlet mig frem til at andre havde haft positive erfaringer med Kranio-Sakral Terapi, tog jeg kontakt til Marina og forklarede hele situationen.

Vi startede med det samme behandling hos Marina og allerede efter første gang mærkede min søn en positiv effekt. Efter 3 behandlinger er det en helt anden dreng jeg oplever i hverdagen

Og han er nu startet i skole med en helt anden gejst.

Ikke nok med at behandlingen virkede, men min søn følte sig helt tryg hos Marina og hun evnede at lytte til ham og mig som mor med alle mine bekymringer samt spørger ind til hans velbefindende.

Jeg kan kun varmt anbefale Kranio-Sakral Terapi hos Marina, vi er hende meget taknemmelig.

Mvh. Lone Hyldborg

PISKESMÆLD OG SKÆVT BÆKKEN

​Et besøg hos Marina er en ganske særlig oplevelse. Min oplevelse har flere gange givet associationer til en kok, idet hun behændigt og med en særlig snilde hiver den ene eller anden behandlingsform ned fra hylden. Fuldstændig som en kok der behændigt og intuitivt krydrer maden. Sådan har mine oplevelser været hos Marina. Hun bevæger sig hjemmevant i de mange behandlingsformer og "krydrer" med hvad der giver mening; intuitivt men helt sikkert med viden og erfaring bag. Hun rettede mit skæve bækken ud og skabte plads efter flere piskesmæld. 


Varme tanker fra Malene

ANGST OG TVANGSHANDLINGER HOS BARN

Jeg er mor til en dreng på 6 år som startede i skole i sommers. Efter at ha gået i skole et par måneder begyndte han at udvise tegn på begyndende angst og tvangshandlinger. Han blev pludselig meget bange for sygdomme og bakterier og det begyndte at hæmme ham i hans adfærd. Han vaskede meget tit hænder og op til flere gange af gangen, til sidst var hans hænder meget tørre og der kom eksem og sprækker i huden.

Min mand og jeg har selv haft stor gavn af Marinas kyndige hænder og nærværende væsen, så vi tænkte at kranio sakral terapi måske også kunne hjælpe vores søn.

Vores søn har altid nydt at være hos Marina, han fik slappet af og fik også rum til at fortælle lidt om det der lå ham på sinde, i mens han blev behandlet.

Allerede efter to behandlinger var der en tydelig forbedring, han fik hurtigt sluppet sin trang til at vaske hænder, og blev sit glade selv igen.

Jeg og min mand kan kun give Marina de allerbedste anbefalinger, hun er så dygtig og nærværende i sit arbejde.

Vores dreng elskede sine "kranio" besøg, som han stolt kaldte dem, og der er absolut ingen tvivl om at hvis han skulle få det skidt igen, er det Marina og KST vi prøver som det første.

Rikke Christensen
2700 Brønshøj

ANKELSMERTER OG SMERTER I LÆG

Hilsen fra ankel og Italien

Uhhh torsdag skal jeg til Italien på en uges vandretur i vinmarkerne og jeg har frygtelig ondt i ankel og baglæg, måske fordi jeg har løbet i for gamle sko….. Hvad gør en klog?

Jeg er hverken til piller eller pludselige knæk og bræk, men Marina kan noget andet.

Jeg er ikke helt hjemme i hvad Kranio sakral terapi egentlig er, men hvad gør det når man har Marina? Hun er eksperten og det virker?

Marina trak, trykkede og tryllede min ankel på rette vej, så jeg fik en uge op og ned ad gennem de Italienske vinmarker uden det mindste piv fra min ankel. Eneste minus var at jeg slæbte knæbind og ankel-støttebind rundt gennem vin, oliven og citronlunde, til ingen verdens nytte.

Sofie

TICS

Vores datter på 8 år fik sidste sommer tendens til tics, som hurtigt tog til i styrke ved opstart i skole efter en dejlig lang ferie. Hun er et følsomt og sensitivt barn, som tænker meget over tingene, og let lader sig gå på hvis hun ikke har styr på lektier m.v . Det var hårdt at se på hendes ryk i armene og med hovedet,hun sov dårligt, bed negle, og var let påvirkelig. Ved søgning på nettet fandt jeg frem til vores redning Marina Kuld. Allerede første gang så vi fremskridt hos vores datter som fik mere ro og overskud, og efter få behandlinger, var ticséne aftaget kraftigt. Vores datter nyder behandlingerne, og spørger selv hvornår næste tid er, hvis hun kan mærke kroppen trænger til ro. Vi er ikke i tvivl om kranio sakral terapien gavner og hjælper, status et lille års tid efter er; en glad pige med overskud og god trivsel, bider ikke negle, sover godt, har det godt i sin krop med kun små tics i pressede situationer. Vores store bekymringer er afløst af lettelse og glæde over, at vi har Marina og hendes kyndige hænder til at hjælpe vores datter. Tusind tak Marina, du er guld værd for os.

De bedste hilsener fra en glad familie

Multiple Chemical Sensitivity (MCS)

Jeg har i over 20 år haft svær MCS, jeg har brugt maske ved indkøb og i bilen. Jeg har levet meget isoleret og duftneutralt. Gennem en MCS veninde, hørte jeg om de gode resultater med KST behandling hos Marina Kuld.


Marina er utrolig dygtig, så jeg har fået det meget bedre. Jeg bruger ikke maske mere, men går i butikker uden problemer. Marina har også hjulpet mig til at sove bedre, og min nakke er ikke stiv og låst fast mere, og så er jeg totalt afstresset.

Jeg kan varmt anbefale Marina og KST behandling, jeg har fået et helt nyt liv, så stort tak til Marina.

(Ønsker at være anonym)

KNÆSMERTER, RYGSMERTER, LÆNDESMERTER

Jeg henvendte mig primært, fordi jeg havde meget stærke smerter i mit ene knæ efter et skred/fald. Under den indledende samtale kom vi så også ind på, at jeg ofte havde ondt i ryggen/lænden, og at jeg nogle måneder inden havde lavet et vred med venstre arm, der havde medført, at skulderen ikke havde det godt, men dette var i aftagende.

Umiddelbart efter kunne jeg først mærke bedring i venstre skulder. I løbet af dagen fandt jeg ud af, at det ikke længere gjorde ondt i ryggen, når jeg rejste mig – jeg kunne rejse mig i én hurtig bevægelse og behøvede ikke at rette mig ud gradvist.

Mht knæet så følte jeg også her en umiddelbar lettelse, men den fortog i løbet af dagen. De næste dage gik det LIDT bedre, men så hen ad mandag/tirsdag opdagede jeg igen, at jeg næsten ikke havde smerter mere – kun lidt på indersiden og ganske lidt stramning bagtil. Nu er knæet faktisk ok – det kan dog ikke bøjes helt ind i spids vinkel endnu, men det skal nok komme, og det er jo ikke det væsentlige endnu. De voldsomme smerter er totalt væk og bevægeligheden er fin.

Jeg synes også, at jeg følte en ro, afslapning og velbehag i hele kroppen bagefter.

Altså alt i alt: Tak – det har vel nok hjulpet.

Mange hilsner fra Ulla

WHIPLASH, POSTCOMMOTIONELT SYNDROM, HJERNERYSTELSE

Jeg faldt af en hest og pådrog mig nakkeforstuvning og hjernerystelse, som desværre har udartet sig til langvarige gener (whiplashsyndrom/ postcommotionelt syndrom). Jeg blev anbefalet at prøve KST af min neurolog. Det undrede mig i første omgang, at en neurolog ville henvise til alternativ behandling for piskemæld og hjernerystelse.

Efter de første par behandlinger kunne jeg bedre forstå, hvorfor neurologen havde sendt mig til Marina; Det lindrede mine mange smerter i hovedet og ryggen, og var på den måde med til at sænke mit efterhånden omfattende stressniveau. Jeg er gået fra ca. ingenting at kunne, til dog stadig at være noget reduceret, men meget mere glad og langt mindre smerteplaget. Og det er en stor lettelse. I dag kan jeg, med en del pauser, de samme ting som før, blot i mindre udstrækning. Og det er fantastisk ikke længere at være den sure og hovedpine/migræne-ramte indelukkede person, og i stedet er jeg bare glad igen.

Alt i alt har KST min varmeste anbefaling til mennesker med whiplash og hjernerystelse. Når mine venne spørger, hvad KST er, så siger jeg: "KST er en slags berøring, der lige så stille sætter min krop på plads igen, når jeg har slået mig, så det ikke gør så ondt mere".

Derudover vil jeg gerne slå et slag for KST i hesteverdnen: Kære alle jer andre ryttere, der render og falder af og slår ryg, nakke og hovede. Tag til KST og bliv sat rigtig sammen igen, det er så rart.

Hilsen Eva, psykolog og aktiv sportsrytter

MAVEPROBLEMER HOS BABY

Vores lille dreng på 13 uger havde fra fødslen haft en del maveproblemer og senere udviklede han sig til at være et vredt, uroligt og meget skrigende lille menneske. Til sidst græd og skreg han flere timer hver dag, han havde kun få minutter hver dag hvor han var glad og smilede til os. Vi havde på fornemmelsen at der inden i ham, bag al den ulykkelighed gemte sig en glad lille dreng.
Efter 1 behandling på klinik Themis fik vi den glade dreng at se. Han græder nu meget mindre og meget kortere tid ad gangen, han smiler og griner til os og især til sine søskende. Han er begyndt at pludre, noget han aldrig rigtig før har gjort.
Selve behandlingen var meget mild. Ludvig blev ammet under behandlingen, hvilket hjalp til at han var mere rolig.
Vi er meget taknemmelige for at behandlingen kunne hjælpe vores lille dreng.

Med venlig hilsen
Peter og Malene

FORDØJELSESPROBLEMER HOS BARN

Vores søn på snart 4 år har igennem de seneste 1½ år haft problemer med fordøjelsen og derfor også konstant ondt i maven. Igennem den periode kom han typisk af med sin afføring hver 3-4 dag. Han klagede næsten altid over ondt i maven og gik rundt på tåspidserne og krummede sig sammen, når han lå ned.  Vi har også været ved vores praktiserende læge 2 gange, hvor vi bare fik at vide, at det var meget normalt, og at det gik over. Vi fik også udleveret Movicol, som vi kunne give ham. Men vi havde ikke lyst til at fylde vores dreng med den slags.
I sommeren 2010 blev det dog så slemt, at vi begyndte at give ham Movicol. Det hjalp også en lille smule. Men vi syntes stadig, at det var en dårlig løsning.  Vi var enige om, at vi var nødt til at gøre noget. Så derfor fandt vi Marinas hjemmeside på nettet og fik en tid til vores dreng.
Det var virkelig en behagelig oplevelse for vores dreng. Han lå helt stille i den ½ time behandlingen varede. Marina fortalte om de ting, hun fandt under behandlingen, og som hun så fik sat på plads igen. Siden den dag har vores dreng haft afføring hver eller hver anden dag og klager ikke over ondt i maven mere. Han er blevet en gladere og mere aktiv dreng. For os er det som om der er sket et mirakel i vores hverdag, og vi er meget taknemmelige over, at Marina kunne hjælpe os.

Mvh.
Torsten og Trine

KÆBESPÆNDINGER OG MANGLENDE ENERGI

Det var mine kollegaer som anbefalede Marina og det er jeg glad for ellers havde jeg nok aldrig fundet frem til denne behandlingsform. Jeg havde meget længe følt at al gennemstrømning og energi var gået i stå i min krop. Travlhed og ensidige vaner havde sat sine spor. Jeg havde et stort ønske om forandring men kunne ikke finde ud af hvordan. Marina har løst op for mine kæbespændinger og har fået min vejrtrækning til at flyde frit igen. Jeg ved ikke hvordan men jeg er også blevet rettet op så min holdning er blevet mere rank og stolt. Mit syn er skærpet og jeg føler mig mere afslappet og sover så godt om natten. Før følte jeg mig ofte som en Picasso figur med alle lemmer skruet forkert på. Nu er min krop er kommet i balance igen. Efter den første behandling reagerede mit system med influenza lignende symptomer og følelsen af voksværk. Kroppen rensede ud og det forsvandt efter et par dage. Marina er yderst professionel og hun er kendt for at kunne løsne op for mange forskellige fysiske skavanker hvor andre faggrupper har måttet give op. Mange tusind tak for hjælpen Marina. Du har hjulpet mig med at genfinde livsglæden og det bedste i mig selv.

Kærlig hilsen
Charlotte

SKOLIOSE OG SKÆV NÆSE

Jeg er ofte øm i ryggen på grund af en scoliosis og min næse er hyppigt helt eller delvist blokeret fordi den er skæv efter et brud for mange år siden. Marinas behandling formåede at løsne op for begge dele. Jeg følte en vidunderlig lethed i kroppen og en meget bedre gennemstrømning i næsen, også om natten. Med andre ord, behandlingen var alle pengene værd.

Jesper.

KÆBESPÆNDING, SPÆNDINGER I SKULDER OG RYG, STRESS

Jeg konsulterede Marina Kuld, da jeg havde spændinger i skuldre og ryg, som havde sat sig i højre side af kæben. Jeg var meget generet af kæbespændingerne, men allerede efter første behandling, kunne jeg mærke at min krop og især kæberne arbejdede på at ”give slip”. Jeg oplevede en sideeffekt idet jeg følte en langt større ro i min krop – tankemylder og stress var væk. Jeg fik tre behandlinger i alt af Marina Kuld, og fik det bedre og bedre for hver gang – og kæbespændingerne de forsvandt. Jeg kan kun anbefale Marinas professionelle og kyndige tilgang
når hun behandler med Kranio Sakral Terapi, og blidt afspænder kroppen så hele systemet får ro på og efterfølgende fungerer langt bedre – hvilket resulterer i mere energi, overskud og velvære.

Venlig hilsen Luise Reimer

HALEBEN, NAKKE, HOFTE OG LÆND


Marina har hjulpet mig i en lang årrække med alt fra et brækket haleben (hvor alle andre gav op) til nakke-, ben-, hofte- og lændesmerter.
Hendes behandlinger er intet mindre end FANTASTISKE og uhyre virkningsfulde. Mit smertefulde haleben som havde voldt problemer i årevis, fiksede Marina med 2-3 behandlinger. Jeg har gennem årene anbefalet Marina til flere venner som også har oplevet fantastisk virkning af KST behandlingerne. Samtidig med dygtighed er Marina er et fantastisk empatisk og behageligt menneske. Har jeg skavanker ved jeg ALTID, hvor jeg får den bedste og mest effektfulde hjælp. 6 store stjerner herfra, jeg er fan!

Lotte​

FØLEFORSTYRELSER, MAVESMERTER, SPÆNDINGER I SKULDER

Hej Marina. De 2 besøg , jeg har haft hos dig, har gjort underværker. Tak for det. Jeg fik lige pludselig en total død højre hånd. Jeg gik helt i panik . Fandt dig på vores hjemmeside i DR. Mente derfra jeg havde fundet en løsning og kontaktede dig. Da jeg kom hos dig , havde jeg ondt i maven og skuldrene sad oppe under hovedet, jeg kunne tit få gåsehud oppe i hovedet. Efter besøget hos dig , helt vildt , har jeg ingen af delene . Jeg sad den første uge , og sagde til mig selv. Hvornår kommer det igen , ventede og ventede, kunne ikke tro det. Men væk er det. For lige at gøre det helt spændende. Vi var i går til en dejlig fest, hvor Torben og jeg normalt ikke danser hele aftenen. Men det er bare så dejligt nu , danser hele aftenen , uden at få ondt i rykken. Skal lige sige , at Torben har besøgt dig en gang. Han er lykkelig. Han har fået sit lidt for lange ben i orden. Ingen ondt i ryggen . Nakken er faldet på plads. Gid alle med ploblemer af denne slags , ville prøve at få løst det denne vej. Hvor ville de få det skønt.

Knus Bente og Torben

PISKESMÆLD

Hej Marina.
Blot en tilbagemelding på din behandling af mig igår. Jeg har allerede fået det mærkbart bedre, nu føler jeg mere en stivhed i kroppen (måske fordi jeg ikke har løbet i en uge). Men jeg er helt anderledes smidig i nakke og ryg, og kan virkelig mærke at din behandling har gjort mig godt!
Da jeg efterfølgende afl. bilen hos mekanikeren, viser det sig faktisk at den inde i bagagerummet var helt krøllet sammen i karrosseriet – og han sagde med det samme at det takserer man som en totalskade!, så et lille uheld var det ikke helt alligevel!
Men jeg vil blot sige at jeg er taknemmelig for at mit liv har krydset dit – du har hjulpet mig, og det er dejligt!
Ha’ en dejlig weekend Marina,

Mange hilsener fra Pernille.

ps. og så har jeg lige anbefalet dig og din hjemmeside via min facebook-side.

SKULDERSMERTER, SMERTER I ARM, UENS BENLÆNGDE

Uha hvor var det behageligt at være til behandling i KST hos dig Marina. Min højre arm som ikke rigtig ville være med, som jeg ikke kunne løfte særlig højt mv. blev ved din hjælp rigtig god igen.
Tænk sig at så ”lidt” - for det føltes ikke som om du lavede noget særligt, kunne hjælpe mig så meget. FLOT.
Også tak for gode forklaringer på hvordan og hvad du gjorde. At du så også fik mig fortalt at mine ben ikke var lige lange, har jeg fået bekræftet nu - min ben længde på venstre ben var 0,5 cm kortere end højre ben.
Tak for din behandling som jeg altid vil vende tilbage til, nu meget før, hvis jeg oplever dårligdomme med min krop.

Hanne, 50 år / Greve

HOVEDPINE

Efter at have været gravid i 3 md med MEGET slem hovedepine....
fik jeg det gode råd,at prøve KST hvilket var resultat i en behandling og min hovedepine var væk.....det er nu 4 md siden og jeg har det godt og ikke mere hovedepine en fantastisk forandring & oplevelse !!
Det kan kun anbefales til andre!!!!!

Debbie Ann Christensen

SMERTER I KNÆ

Jeg har igennem ca. 2 år haft smerter i mit højre knæ. Det har været mest udtalt i forbindelse at spille badminton. På grund af smerterne har jeg måttet holde flere månedslange pauser. Min egen læge kunne ikke stille nogen præcis diagnose, men henviste mig til fysioterapi for at styrke knæet. Desværre ingen bedring. Jeg har efterfølgende prøvet med 6 behandlinger med akupunktur, heller ingen bedring. I en anden sammenhæng opsøgte jeg Marina for at få KST behandling, og nævnte ved den lejlighed mine knæsmerter. Efter første behandling var jeg smertefri, og har været det siden. Jeg er mildest talt meget overrasket, og selvfølgelig lykkelig for at smerterne nu endelig er forsvundet.
Stor ros til Marinas behandling, som jeg varmt kan anbefale.

Torben A. Møller

MENSTRUATIONSSMERTER

Hej… Jeg hedder Josephine og er 11 år. Jeg vil gerne fortælle hvorfor jeg prøvede Kranio Sekral Terapi.
Før jeg prøvede dette, havde jeg tit ondt i mave/ underlivet. Når det var værst havde jeg det så dårligt, at jeg bare havde lyst til at gå i seng. Når jeg havde rigtig ondt i mave/underlivet, var det nogle gange så slemt at det gjorde ondt ned i mine ben, jeg kunne så tage en pille og det hjalp nogle timer. Når jeg havde ondt i hovedet, kunne det nogle gange vare i en uge. Nogle gange blev jeg nød til at ringe til min mor/far oppe fra skolen eller når jeg var hos andre, fordi det gjorde så ondt.
Jeg har nu prøvet Kranio Sekral Terapi én gang, og jeg har næsten ikke haft ondt siden. Hovedpine har jeg kun engang imellem, men jeg har ikke haft ondt i mave/underliv siden og det er herligt. Behandlingen er rigtig dejlig. Man ligger bare og slapper af, og det var rigtig dejligt jeg kunne mærke varme og rare spændinger i hele kroppen. Bagefter var min krop lidt ”underlig” men det hurtigt over og nu har jeg det godt.

STRESS OG KÆBESPÆNDINGER

Hej Marina

Jeg har været lidt længe om en tilbagemelding - blev behandlet hos dig forrige fredag... Men her kommer den.
Jeg har haft det rigtigt godt, efter behandlingen. Samme dag var jeg i tophumør med fantastisk energi og overskud. Efter nogle hårde uger med meget arbejde, syge børn og manglende nattesøvn er det ikke dèt, der præger mig mest. MEN jeg er på en eller anden måde bedre til at klare hverdagen - og presset. -Jeg tænker, at selvom vi ikke snakkede så meget om det, har du alligevel fået ram på noget stress. Jeg oplever, jeg lever mere i nuet - altså ikke går og sukker så meget over alt det hårde, der skal ske lige om lidt - en evne, jeg har ønsket mig i mange år:-)
Mine kæbespændinger er aftaget - i hvert fald smerterne i forlængelse af dem. Jeg mærker lidt i dag (for første gang) og føler mig overbevist om, at det kunne have været en rigtig slem omgang - men jeg ser lige de næste par dage, før jeg føler mig helt sikker i den vurdering. Jeg er helt klar på en tur mere, hvis de dukker op igen, da jeg virkelig tror, dette kan være løsningen for mig.

Line, 32 år

SKULDERSMERTER

En rigtig god oplevelse.
Jeg er en mand i halvfjerdserne, og jeg har selvfølgelig brugt mig selv meget igennem årene.
Jeg har bl.a. bygget sommerhus, restaureret vores nuværende hus, lavet meget havearbejde, og også snedkereret. Dette arbejde har derfor sat sine spor.
For nogle år siden fik jeg ret kraftige smerter i min ene skulder. Jeg kunne ikke løfte min arm op, og jeg var derved næsten uarbejdsdygtig. Det generede mig selvfølgelig meget i min hverdag.
Hos min praktiserende læge fik jeg flere gange binyrebarkindsprøjtninger, og også noget smertestillende.
Jeg mindes med gru dengang jeg skulle have lavet en røntgenundersøgelse af min overkrop, og derfor skulle løfte min arm opad. Jeg var næsten ved at besvime af smerte.
Min skulder fik det ikke meget bedre af behandlingerne hos lægen, og derfor tænkte jeg, at jeg kunne da prøve at kontakte Marina. Jeg var - må jeg indrømme – først lidt skeptisk, men tænkte også, at det var da et forsøg værd.
Tænk! Efter bare én behandling kunne jeg løfte min arm helt i vejret. Jeg kunne nu også rulle rundt med min skulder
Jeg blev utrolig glad, og nu arbejder jeg igen på livet løs.
Jeg har senere fået endnu én behandling af Marina, bare for at vedligeholde det gode resultat
Tak til Marina og KST

Bent Tidsvilde

GENERELLE LEDSMERTER  OG MUSKELSPÆNDINGER

Før jeg fik behandling, havde jeg hvinende smerter i alle mine led, specielt i tommelfinger ledene og i mine knæ var smerten næsten ikke til at holde ud. Jeg havde også en hel del spændinger i kroppen. Hverdagen var meget anstrengende for mig, hver gang jeg skulle ordne bare en lille smule, så som let havearbejde, madlavning, og normale hverdagssysler. Jeg sov også dårligt om natten.
Efter den første behandling, kunne jeg mærke en stor forandring i mine led. Smerterne er blevet til at holde ud, jeg kan gå og ordne i min have, uden at tænke på mine smerter. Selvfølgelig har jeg stadig smerter, men det er blevet sådan, at jeg kan holde smerterne ud, i min hverdag nu. Efter kun tre behandlinger, har jeg et meget lavere smerte niveau, og sover godt om natten. Jeg føler mig på en eller anden måde, let, da det daglige pres af smerter er blevet formindsket, og er lettere at leve med nu.
Smerterne er ikke mere det, der fylder mit hoved mest, det var det før disse behandlinger.

Lone Nielsen, Rødvig

MAVESYRE OG DIARRE

Prøv det!
Ja det lyder som en billig reklame for vaskepulver, men helt ærligt burde alle unde sig selv at prøve en kranio-sakral behandling!! Stor var min skepsis for ”sådan noget alternativt” men jeg har aldrig haft det bedre! For 2 år siden fik jeg problemer med alt for meget mavesyre og diarre hver eneste dag! Gik til lægen og blev henvist til videre behandling hos en specialist. Blev undersøgt i mave og tarm, men alt så perfekt ud.. hvilket var godt, men ikke ændrede noget for mine problemer. Lægens råd var at spise syrehæmmende piller.... Nu var jeg kommet derud hvor alt mad blev kogt og mavesyren konstant sad helt oppe i halsen, samt humøret var nede på nulpunktet.... min tandlæge kunne se på mine tænder at der var en ubalance i mit spyt, mine pinsler havde snart stået på i 5 mdr.......så var det at jeg fik tilbudt en kranio-sakral behandling hos Marina! Modvilligt prøvede jeg det men forventede absolut ingenting.....Hvilken oplevelse......få timer senere var mavesyren væk...dagen efter diarreen.. humøret var vendt tilbage! Har nu fået 4 behandlinger fordelt på 9 mdr. og jeg har mig selv mistænkt for at være blevet afhængig af kranio-sakral! Bruger behandlingerne i dag som vedligeholdelse af velværen!

Lene Andreassen, 42 år

STRESS, LÆNDESMERTER OG MENISKSKADE

Jeg har i en periode på et par måneder fået tre behandlinger hos Marina. Jeg var meget stresset på det tidspunkt og jeg oplevede behandlingerne utrolig afstressende fysisk og psykisk. Jeg har svært ved at beskrive det jeg oplevede - det var en følelse af at kraniet blev sat på plads. Det var meget afspændende og velværegivende. Jeg havde en følelse af at blive rettet op i kroppen, og jeg kunne mærke det i min holdning og gang. Jeg har en lændeproblematik og en tidligere meniskskade og jeg blev rettet op efter at jeg havde kompenseret i bevægeapparatet.

Hanne Larsen, Valby

HOVEDPINE, MIGRÆNE HOS BARN

Vores søn på 9 år har gennem mange år lidt af lejlighedsvis hovedpine beslægtet med migræne. Efter bare to behandlinger med kranio-sakral terapi hos Marina faldt hyppigheden og smertestyrken af disse anfald hos Daniel mærkbart, og denne tendens er fortsat i flere måneder. Vi har planer om at genoptage behandlingerne for at opnå i bedste fald anfaldsfrihed, næstbedst sjældnere og mindre smertefulde anfald.

Irene Danborg Kølander, Stenløse

SMERTER I RYG, NAKKE OG ARME PGA DISCUSPROLAPS OG MB. SCHEUERMANN

Jeg er en kvinde på 58 år, som igennem mange år led af stærke smerter i ryg, nakke og arme på grund af diskusprolapser og Morb. Scheuermann. Jeg har gået til både fysioterapi og flere andre behandlingsformer i flere år uden større eller kun kortvarig effekt.
Jeg havde meget svært ved at komme ud af min seng om morgenen, og først efter at jeg havde bevæget mig rundt og ”varmet op” i en times tid, begyndte det at gå lidt bedre. Jeg blev meget hurtigt træt og fik ondt af selv ganske let fysisk arbejde, og jeg led som følge af mine rygsmerter meget af søvnløshed, - kunne overhovedet ikke finde hvile i min seng, og var derfor træt og uoplagt, når jeg vågnede om morgenen.
Jeg hørte så om Marina og KST og tænkte: nå ja, det kunne jeg vel også prøve.
Jeg kom så i behandling hos Marina. Det var en meget, meget mærkelig oplevelse. Behandlingen bestod for en stor del af, at jeg blev holdt meget blidt om hovedet. Det var utrolig behageligt, men –tænkte jeg – vel ikke særlig effektivt. Jeg blev trykket lidt på nogle punkter på ryggen og holdt om hovedet igen, og det var så det. Jeg gik lidt skuffet derfra, for jeg kunne ikke se, at det kunne nytte ret meget. Jeg var spændt på, om jeg nu ville sove den efterfølgende nat. Det gjorde jeg ikke, så jeg glemte meget hurtigt hele episoden, indtil jeg et par dage senere pludselig sprang ud af sengen uden besvær. Det var helt vildt overraskende at opdage, at jeg faktisk også havde sovet helt fantastisk – hele natten. Og helt ubeskrivelig glad blev jeg, da det viste sig at vare ved. Jeg fik det markant bedre allerede efter denne første behandling, men tog alligevel en behandling mere. OG: Stor var min overraskelse, da jeg efter nogen tid pludselig opdagede, at jeg heller ikke længere havde tandpine. Jeg havde – også i flere år – haft ondt i en kindtand. Ingen tandlæge kunne finde noget at udsætte på den tand. Røntgen viste ingenting, og der var ingen huller eller betændelse eller andet, men den gjorde ondt. Ikke voldsomt, men dog en irriterende, konstant ”murren”. Jeg havde ikke nævnt dette for Marina, da det var de andre ting, der var det væsentlige for mig. Men jeg er nu ikke et sekund i tvivl om, at dette også skyldes KST. Det var som at få et nyt liv, og glæden varede til jeg i foråret tog på skiferie, hvor jeg blev ”kørt ned” af en anden skiløber og fik en ret voldsom hjernerystelse. Det var som at blive rykket ”tilbage til start”. Rygsmerter, ondt i nakken, søvnløshed og uoplagthed. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have en ny behandling hos Marina. Og efter bare én behandling var alting godt igen.
Jeg kan varmt anbefale andre, som står med smerter eller andre problemer, som ikke har kunnet løses ad mere traditionelle veje, at prøve kraniosakralterapi. Det er en vidunderlig, blid og behagelig terapiform, og virkningen er simpelthen mirakuløs.

Marianne, Solrød

LØBESKADE - SKÆV HOFTE

Blev anbefalet af nogle kolleger at prøve Kranio Terapi hos Marina, da jeg har døjet med en løbeskade (Ryg og Ben) jeg ikke har kunne få behandlet ordentligt hos en Rheumatolog og en Fysioterapeut. Jeg kontaktede Marina og forklarede min skade, hun var ærlig fra start og sagde at hvis jeg ikke mærkede forbedringer, efter 2-3 behandlinger så kunne hun ikke hjælpe mig.
Allerede efter 1 behandling kunne jeg mærke en bedring og gradvis fik hun rettet op på hvad der viste sig at være en skæv hofte og skæve ben. Efter den 3 behandling har jeg ikke kunne mærke mere til min skade.
Jeg er bare så glad for den super behandling jeg har fået hos Marina, hun følger op på de behandlinger hun har lavet og er forberedt på hvad hun vil fortage sig til næste aftale. Så man bliver virkeligt taget alvorligt. Super kunde service :)

Jeg kan nu løbe igen og det betyder meget for mig, så det er bare 100% livsglæde.

Tusind tak Marina.

Mvh Claus Geisler

​Klinik Themis

RUGHAVEVEJ 4, kld - 2500 VALBY

TELEFON: 26 97 81 58 | E-MAIL: kst@klinik-themis.dk