​Japansk lifting- på min måde...Wellness i hele kroppen!!

日本のリフティング

Ansigtet er den mest udtryksfulde og følsomme kropsdel du har. Det er ansigtet du viser frem og fortæller hvem du er, og hvordan du har det. Det er her du fortæller om dine følelser. Er du glad eller ked af det, åben og imødekommende eller indadvendt og lukket, interesseret, vred og så videre…


Ansigtets linjer er meget nuancerede og kan med små ændringer fuldstændig ændre dit udtryk og dine signaler. Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtets muskler og det forstærkes når vi er stressede, nervøse, har bekymringer, har smerter og er anspændte eller når vi kniber øjnene sammen i solen…..

Japansk Lifting til fysiske og psykiske problematikker

Japansk Lifting virker også terapeutisk, ved nedsat bevægelighed i ansigtsmuskulaturen, som kan ses ved tilstande af depressioner og ved angsttilstande, samt ved 

facial-lammelser efter hjerneblødninger. 

Problemer med rynker, hævelser m.m. kan også skyldes hormonelle ubalancer og ubalancer i organsystemet.

Japansk lifting behandler ikke bare ansigtet, men også resten af kroppen via reflekszoner og akupunkturpunkter, med forbindelse til hormonsystem og organer

Uden kemi og andre giftstoffer


Japansk Lifting løfter og glatter ansigtet. Muskulaturen afspændes og blodgennemstrømningen forøges. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser. 

Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende. Jeg bruger udelukkende økologiske hudplejeprodukter.

Hvis du vil ligne en skuespiller fra Hollywood, med fyldige læber, pande og kinder, skal du ikke komme til mig, men gå til en plastikkirurg.

Der arbejdes med en kombination af japanske behandlingsteknikker, Kobido og teknikker indenfor massage og ansigtszoneterapi. Filosofien bag Kobido er - at den ypperste skønhed kommer af en perfekt balance imellem krop-sind-ånd.

Velvære og afstressende

Behandlingen er i sig selv meget afstressende og giver stor velvære og ro i kroppen​.

Mange bliver så afslappede at de falder i søvn under behandlingen.  Det er ikke hver dag at alle kroge af ansigtsmuskulaturen bliver gennemarbejdet!

Min behandling vil bestå af:​

  • Afrensning af ansigtet.
  • Hovedbundsmassage
  • Ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage
  • Rynkereducerende ansigtsmassage med hybenkerneolie
  • Ansigtsmassage med Himalayasaltstenskugler
  • Øjencreme og punktstimulering af huden omkring øjnene
  • Fødderne....de skal også have lidt opmærksomhed!
  • Kranio-sakral terapeutiske teknikker og bindevævsmassage, til afspænding af muskulaturen i hals, nakke og skulderregion

En session med Japansk Lifting hos mig  er en nyudviklet lifting på 75 minutter, hvor der udover liftingen,  også arbejdes med bindevævsmassage og brug af kranio sakral terapeutiske teknikker.

Der er mere tid til det hele...mere ro på...jeg vil gøre mit bedste!!

En behandling koster 800 kr og varer 75 minutter

Der er mulighed for køb af klippekort, på 5 klip, til 3.600 kr.

Jeg holder ferie fra den 8. juli til den 5. august- rigtig god sommer og på gensyn!

​Klinik Themis

RUGHAVEVEJ 4, kld - 2500 VALBY

TELEFON: 26 97 81 58 | E-MAIL: kst@klinik-themis.dk