Bindevævsmassage

Rosenberg Teknik®

Bindevævsmassage er en blid, behagelig og specifik behandlingsmetode, der er effektiv til at rette kroppen op. Den kan give en bedre kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øge kroppens fleksibilitet, forbedre vejrtrækning og give en dejlig fornemmelse af velbehag.

Kroppens bindevæv udgør mere en 50 % af kroppens vægt og indeholder en ikke ubetydelig del af nervetråde.

Når man arbejder på bindevævet, arbejder man således både på muskulaturen men også med nervesystemet.

Rosenberg Teknik® arbejder meget i dybden og behandlingsformen har derved en meget dybdegående effekt samt en længerevarende virkning.

Hvis man får muskelhinderne til at slappe af, bliver muskelfibrene afslappede, derfor kan man  løsne en muskel med et let tryk på muskelhinden, i stedet for at mase dybt i musklens modstand.​

Det er Stanley Rosenberg, manden der bragte Kranio Sakral Terapien til Danmark, der har udviklet denne helt specielle form for bindevævsmassage...derfor det registrerede varemærke!

Hvad går behandlingen ud på?

​​Teknikken anvendes forskellige steder på kroppen, hvor man går ind og bearbejder kroppens triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer, og ’’akupunkturstriber’’. Den bygger på den sidste nye forskning i vestlig biokemi, biofysik og mikroanatomi, kombineret med en unik model af bindevævsopbygning fra det 5000 år gamle kinesiske akupunktursystem.

Rosenberg Teknik® kan afhjælpe mange gener i forbindelse med arvæv f.eks. efter en operation.​

Rosenberg Teknik® i praksis

K​lienten udfører nogle enkle funktionstests og afhængig af hvor der er en problematik, arbejdes der, direkte på huden. Klienten kan også være påklædt, men dette kan ofte besværliggøre behandlingen, hvis der skal arbejdes gennem flere lag tøj. 

Efter behandlingen tilbydes vand, da kroppens affaldsstoffer skal skyldes ud. 

Jeg foreslår som regel cirka 3 behandlinger, hvorefter jeg laver en evaluering.​​​

Jeg bruger bindevævsmassage i kombination med mine andre behandlingstilbud, tilpasset den enkeltes behov og prisen for en behandling vil være 

Fra 12 år og voksne:         700 kr

Børn fra 3 år til 11 år        600 kr

​Klinik Themis

RUGHAVEVEJ 4, kld - 2500 VALBY

TELEFON: 26 97 81 58 | E-MAIL: kst@klinik-themis.dk